Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin :)






Saya Fatin Farhana Bt Abdul Hadi menyusun sepuluh hari ingin memohon ampun dan maaf andai terkasar bahasa , tersilap kata dan membuat awak-awak semua terguris hati , marah dgn tingkah laku saya dan ape-ape perkara yang tidak menyenangkan yang telah saya lakukan . Saya berharap awak-awak semua maafkan saya kay :) *mane yang balik kampung tu , berhati-hati di jalan raya okay? INGATLAH ORANG-ORANG TERSAYANG . kumpul diut raya bebanyak eh tahun nie *semoga raya kali ini lebih bermakna drpd yang sebelum-sebelum nya :)

Masak udang dan gulai ketam ,
Pembasuh mulut kuih keria ,
Berbunyi mercun berdentum-dentam ,
Riang gembira di Hari Raya :)

pekse pekse -,-

aduyyy , feningggg kepalaa . nak ngadap pekse satu hal lagi .
kepala otak dah tak saba nak raya .
nak study pun , tah masuk tah tidak .
semalam pekse bm , seni , sej .
bm buleh tahan , seni 10 minit da siap then tido *bguskan? kikiki
sej naik mengantuk lah , baru page ketige mate da stim .
hebat tak hebat lah kan? memang pelaja terbaik xd
hari nie math , adehhhh harap2 senang .
*wahai mathematic , bg soalan senang eh nnti raya dapat duit lebih*
kakakaka pelik je kan? kdiam .
wish me luck bebeh .
pekse kali nak sume lulus *amin
dah try buat yang terbaik da niee .
lagi 6 hari nak raya wooooooooo!
sumpah  tak sabaaa .
aura rayaa dah terase kot .
haraplah raya tahun nie lebih baik daripada yang sebelum :)
and korangkorang , Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin *walaupun lmbt lg

19/6/11 – DODGEBALL TIME :)


Pagi tu bangun punye lah awal kan , pukul 5.30 rasenye .
Dah semangat sangat nak pi main dodgeball .
Dalam 6.30 gitu , saya pon kuar rumah .
Kat depan rumah player2 dodgeball dah memekak dah .
Sumpah happy laa time pagi tu sbb dapat jumpe Choii saya .
Pastu pegi lorong ngan die , lepak2 ngn zaty , daus , aeman and ecal .
Dah lame sikit tu , kitorang grak taman lak .
Pastu lepak2 sampai pukul bape tah , nasi lemak sampai .
Saya ngan zaty tak lalu makan nasi lemak , pegi lah kedai beli roti .
Dah beli roti lepak pondok .
Yang lain sume tengah makan nasi lemak , memang semangat abes lah .
Dah siap makan sume , tetibe bas sampai .
Waaaaaaah! Sumpah beshh siall .
Bas memang sejuk tak sejuk lah kan .
Dah laa pepagi bute lagi .
Pastu dah naik bas , duduk sebelah zaty .
Pastu tetibe Choii macam buat muke lak kan .
Adeeeeeh , nie la paling benci .
Baru je nak happy2 pastu die buat muke lak kan .
Bas dah grak sume , saya grak kat die .
Time tu die duduk sorang2 .
Pastu saya tanye ‘marah kat org ke?’
Choii cakap ‘tak lah , takde mood ja’
Saya pon blah je lah kan .
Pastu amek speaker ir , duduk sorang2 .
Dah lame sikit tu , tetibe die datang duduk sebelah saya .
Die pandang je saya , and saya buat bodoh je la kan .
Tangan kanan saya pegang speaker , 
pastu saya letak laa tangan kanan atas paha .
Pastu tetibe die amek tangan saya , die pegang jee .
Kitorang cover dengan beg , takut kantoi .
Pastu saya pon diam je laa .
Sumpah rasee lain gile bhaaai .
Hilang segala stress .
Pastu die cakap ‘okay tak nie?’
Tetibe rase macam nak nangis , mata dah bertakung nie .
Hahaha , sumpah tak leh blah .
First time bhaaai nangis depan die .
Maluuuuu siott , pastu die lapkan air mataaa sayaa!
Whooootwhoott ~ happy tak ingat dunia wehhh :)
Die cakap ‘nanti dah sampai duduk ngan org je eh’
Saya pon cakap ‘okayy’
Dah lame sikit tu , dah sampai Taman Medan .
Sumpah besepah gile manusia kat situ .
Turun je bas , player2 sume dah tangkap2 gamba bagaai .
Pastu kitorang pon jalan pegi tempat nak main tu .
Sumpaah besepah mamat hensem tp tak pandang laa .
Pandang yang satu jaaa :)
Dah letak beg sume , sumenye besepah .
Pegi jalan2 dalam tempat tu .
Besar tak besar lah kan , memang penat lah bejalan je keje .
Pastu dah start game sume .
Kitorang sorak memang gile babi ahh bile time PIRATES punye game .
Time nie pon best gileee .
Menjerit2 lahh , sampai nak ilang dah suare nie .
Dalam 8 game kot kitorang main , lawa sume KRT .
Dapat lah no 4 , kire okay lah tu .
Dah ptg , dalam pukol 5 kot .
Kitorang kemas2 beg , and berangkat balik .
Jalan reramai pegi kat bas .
Naik ja bas , duduk ngan die lagii .
Ape lagi pegang tangan lah sampai dekat Bistro .
Die pandang jee , maluu sayaa wehhh .
Pastu die cakap ‘promise org , jgn tinggalkan org’
Saya cakap lak ‘die pon promise org jgn tinggalkan org’
Dua2 senyummm :)



Itulah antara kenangan2 kami bersama 19/6/11 . Satu hari tak terlepas pandangan , ilysm :)

Ya Tuhan ~

aku memohon padamu ,
tabahkan lah hati hambamu ini ,
tabahkan lah diri hambamu ini ,
sumpah tension abeh siuttt ,
drpd malam tadi menangis ,
dah tak boleh tahan sangat ,
memang tak boleh nak behenti langsung ah ,
sampai bengkak2 lah mata nie ,
die macam tak paham perasaan aku ,
susah ke nak paham ?
adeyyy , tak pena rase cmnie doee ,
kene maki abeh abesan laa malam tadi ,
die suruh aku benti kompang ?
jangan kuar uma lagi ?
and jangan pegi padang lagi ?
aku pon ade amanah nak kene buat la ,
bukan kau sorang jee ade ,
kenape susah sangat nak paham weyh ?
memang susah nak paham pemikiran aku kan ,
minggu depan dah laa ade show ,
tak kesah laa kan ,
kau nak maki aku ,
or hina aku ,
hari jumaat and sabtu ,
aku tetap nak kuar jugak ,
bukan aku keras kepala ,
bukan aku tak ikut kehendak kau ,
tapi memang aku terpkasa laa ,
sry kalau aku melawan kau okayy ?
aku pon ade life jugak ,
tak boleh laa nak control aku sangat .

Welcome Back :)

wahai teman-teman , 
telah lama ku meninggalkan blog nie ,
telah lama ku tidak mengupdatekan blog nie ,
rinduuu gilee laa , 
dah lame tak usha blog-blog korang .
try nakk maenn blogg-ing balekk .
hehe , welcome back to me :)

blog saya telah punn berubahh .
tengok laa blog yang tak cantekk nie :P
haha , harapharap korang sukee tengok eh .
insyaallah Ateen akan update lg coretan-coretan Ateen .
selaluselalu lah tengokk blog Ateen okayy ?
bace laa citecite mengarut Ateen nie .
sry kalauu terkasar bahase , tersilap kata and whateva .
Ateen mintak maap bebanyak .
Nobody's Perfect :)

Baiibaii guyss , see yaa :)
Have a nice day dude/babe .

layaaaaan saja ! :)



dah laa tengah buhsan gile babi nieee !
tibe tibe TERlayan pulaak die nie .
denga die nyanyi terus minat lagu tu .
HAHA , aku tak layan KOREA pown .
tetibee best pulak kaan denga .


p/s : layan je laa , dah buhsan kan . agaaak best laa die nyanyi nie :)









Happy 5th Anniversary Sayaaang ! :)



saya happy jadi gf awak ,  saya tak rasa sehappy nie seblom saya jumpe awak .
lepas saya couple ngan awak ,  awak laa yang ceriakan hari hari saya .
walaupown kita selalu la jugak *gaduh tapi kita still bersama .
saya respect awak laa sbb awak boleh tahan dengan perangai saya .
saya pown bangga jugak dapat lelaki yang :
Handsome . Comel . *ceh , bangga la tuu :P
Series tu kekadang laa kan .
Pandai pujuk saya *tapi kekadang dua2 payah mengalah .
suka sangat buat muka comel die tuu :)
sebelom nie saya tak penah sangka pown couple dengan awak .
tapi dah tersuka pulak kan . awak pown macam melayaan je kann .
mula mula *Suka jee , lama lama *Cinta tu datang .
semenjak saya msg msg ngan awak tahun lepas , saya rasaa macam lain sikit laa .
mula mula tu memang niatnya lain pown .
nak tolong kawan tapi *aku yang tersangkut . sumpaaah tak bolehh blaa kan :P
dah lame msg msg , dah lupee yang nak tolong kawan .
 pastu terus rapaaaaat macam BFF laa kot .
agak agak nye tiap tiap hary laa msg . tapi time takde kedit tak msg laa .
ade satu hary tu kitoran begayut sampai ke pagi . memacaaam laa topikk nyee .
sampaaai laa 13/11/2010 . kitorang couplee hary sabtu , 11:45 pm .
sejak hary tu memacamm rintangan sayaa dapat . ade happy , sedih , sume ade laaa .
saya couple dengan awak niee , baru laa saya rasa mcm couple .
seblom nie saya couple , mcm ishh *baek takyah couple je kann >.<
dengan awak baru rasa disayangi and sumpaah Happy gileee !
and sry kalau selama nie saya buat awak saket haty ke .
jeles , terasa and byk lagi laah . saya try kenaal awak lagi , try paham awak .
alhamdulillah laa kita dah 5 bulan bersama :) 
saya harap sangat hubungan kita sampai bila bila .
amin amin amin amin !


P/S : I LOVE YOU SO MUCHMUCHMUCHMUCH laah Gedik ! :)

buhsaaaaaan gilee bhaaaai :(


sumpaaah buhsan doee ! --'
haihhh , aku tak tau nak buat ape .
nak tengok tb , satu cerite pown tak bessst .
nak makan , dah kenyang .
nak tido , malasss laa tapi nantokk .
lagi pown nak dekat pegi sekolah dahh .
onlinee je laaah tapi bukan ade sesape pown .
layaaan honey star je laa :)

kejohanan BADMINTON :)


macam nie laa atin maen , hebad tak hebad lah kann ? HAHA , *bangaa lebihh :)
dah seminggu perlawanan badminton berlangsung .
single dapat sampai separuh akhir jee , double sampai suku akhir .
bersyukur jugak laa . walaupown tak sampai final .
rasenye saujana dapat pencapaian tebaek tahun niee .
walaupown tak dapat menang juara keseluruhan .
tapi kitorang buat paling tebaek untuk sekola terCINTA :)
seminggu nie GIGIH laa maen badminton jee . pelajaraaan dah ke laut .
memang banyak laa aku kene kejar balek . takot tak leh dapat jee .
takpe takpe , nnty dah start skolaa kene kejar balek .
and balek ke cite pasal badm' hari nie FINAL , mirul , bad and DK masul final .
sume budak2 badm' gerak SMT Kuala Selangor untuk bagi sokongan kat dorang .
mirul lawan ngan mubin , kalah dapat naib johan .
kalah pown tapi fight gile laa . tebaek ah myrul .
bad and DK , fight gak . tapi sayangg laa , set kedue kalah tipis jee .
kalau tak , boleh maenn rubber dahh . tapi takpee , dapat jugak naib johan .
atin , adi , nad dapat nombo 3 . kire okay lah tu kann .
dapat laa merasa jugaak :) time badm' niee kenangan paling manis laa .
budak2 badm' sumenye satu kepala . tu laa lagi yang membuatkan bestnyee .
dulu mase mule2 training memang tak tegur sangat laa .
atin asyik kene bahan jee , tak abeh abeh 'awek am' .
tapi bile dah time lawan , sumenyee perli tak kisah dah .
memang sumpah best tak terkata , nak cite panjang sangatt .
dulu sume tak rapat , sume cam sombong jee .
sekarang 'tak payah cakap' , takde sombong2 , takde diam2 .
lagi lagi ayat bad , 'APE NIE' ? tak lehh blaah ouh die niee . 
sumpaaah best kawan ngan korang doee :)
bising yang amat laah kaan . atin rapat ngan sume nye laa . 
ju , bad , kak syiera , zaty , zamer , mirul , nad , sarah ,
kak isma , kak comel , achik , DK , adi and boy .
sayaaaaaaaaaang korang weyhh ! atin akan ingat korang sampai bebilee ^^




time nie tengah tunggu budak2 SMKSU lawan
tengok laa bad ngan DK mcm kembar dah tu
cehh zamerr ! *hensem lah tuu . lempang lelaju baru tau :P
juuuuuuuuuuu ! rindu cara kau cakap , lawak gilee kot .


lepas abeeehh FINAL , terus lepak KFC . menang lah katakan :)
sume nye memaluu , terajanggg sekalyy nak ? memalu pulakk die .
org nak bagi famous , die tanak SENGET betoll ! :P


time niee kat KFC , tak taaahaaan dah niee . HAHA gileee betol kann :)


lepas lepak KFC jee , lepakk taman pulakk .
time nie bad laa cek pasal maen cucok2 dengan kayuu .
rase macam nak cari jee kayu balak , hempap bad . 
kong hajorr betoii , saket lak tu die cucok .
kak SYIERA focus kepada DIE jee :)


p/s : ANTARA2 KENANGAN PALING TERINDAH TAHUN 2011 :)

khusus JIRAN MUDA ^^

sabtu 2/3/2011ade khusus jiran muda dekat Kuala Selangor .
memang penat habes la . bangun pepagi , dalam pukol 7 lebih gerak dari SU
sampai sane 8 lebih la kot . naeknaek je , beratur untuk daftar name . 
tempat die memang tak sejuk la kan . sumpah sejuk gile bhaai . 
dah laa bagi baju lengan pendek , besar lak tuu . adeyyy , tepaksee la pakaii . dah daftar sumee , ade ceramaah lak . first punye ceramah mengantok habes lah . 
second tu dah sedar sikit sbb CIK PARDI BIN KATIMIN yang ceramah
ade pertandingan buat PAPER WORKtimee nie memang best laah . 
buat paper work tentang SUKANPERPADUAN .
 lepass abeh buat tu , kene perform kat depan pulakk . 
dah perform kat depan , dapat laah dua bintangg . 
kiree okay laa tu , besyukurr kann .
abeeeh buat paper work , lunch with my buddies . 
lepas lunch turun bawah pegi surauu . 
solat laah konon , padahal dudok je dekat situ . 
pastu , masuk bilik ceramah tu baleeek . pastu , kitorang terpaksee berpecahh . 
sebab ade pertandingan UNITY RACE .
 naseb baekk dapat team ngan akim . kire bagoss lagi laa tu . 
tapi memang sumpaaah penat gile laah . rase macam nak cabot kaki dibuatnya . 
permainan paling best time khusus niee . 
4.30 ptg pegi balek dekat bangunan PKNS tuu . naeknaek jee , carek air dulu . 
dah dapat air , msokk dalam pulakk . menikmati aircond , perghhhh sumpah best . 
tunggu dorang sampai punye laa lame . last skali , penutup . 
abeh je penutup , dapat hamper and sijil . kuar jee , amek makanan ngan air . 
turun bawah , time nak balek tu CIK FAIRUS belanja MCDmarvelouss ! tebaeeek ah . kitorangg melantaak BIGMAC dengan MCFLURRY oreo pastuu , baru laah balek rumah memasing .


p/s : HARI YANG PALING MEMENATKAN DAN MENGGEMBIRAKAN .
dapat memacam pengalaman ahh . and first time , sehariaaan bersama sama dengan my GEDIK .
gamba gamba yang telah diambil , tapi sikit jee laa . tengok laah nie :



with my GEDIK laaah kan :) HAHA , time niee minum pagi .



time buat PAPERWORK , gigih laaah kann . HAHA , tak leehh blah kaan ? :)


time niee memang dah penat + ngantok , lepas abehh lunchh .
 memang tersandar abehh laa .


time niee lepas abeh penutup . 
da turun bawahh , kumpol ramai ramai tangkap gamba .
start dari kiri , AQIE , KAK NGAH , ZATY , ATIN , MIE , AFIZ , AM , AKIEM .
sume muke muke penat jee , the best dayyy :)


hidup penuh dengan pengorbanan , pengorbanan perlukan perjuangan ,

perjuangan perlukan ketabahan , ketabahan perlukan keyakinan ,

keyakinan pula menentukan kejayaan , kejayaan pula menentukan kebahagiaan .





hidup ini terlalu singkat , untuk bangun dengan penyesalan .


mencintai orang-orang yang melayan anda dgn benar .

melupakan mereka yang tidak .

percaya lah segala sesuatu yang terjadi kerana suatu alasan .

jika anda mendapatkan kesempatan - bawa .

jika ini mengubah hidup anda - biarkan .

tidak ada yang mengatakan hidup akan mudah .

janji mereka itu hanya akan sia-sia .


P/S : heyy kawan kawan denga sini , walaupown seseorang itu sudah pown membenci kamu dan tidak menyayangi kamu seperti kamu menyayanginya . pegi lantaaak lah diee , ramai lagi manusia manusia di luar sana yang menyayangi kamu . termasuklahh yang diATAS sane . tolong jangan hancur disebabkan lelaki . tolong jangan sedih disebabkan lelaki . tak bolehh lah tengok kawan kawan ateen sedih macam niee .




ILOVEYOU laa GEDIK ! ^^

hanya ada satu kebahagiaan dalam hidup .

untuk mencintai dan dicintai .

jika bertanya mengapa saya mencintainya .

saya akan mengatakan .

cara dia senyum , gelak , jalan , perangai dia .

yang membuatkan saya mencintainya setiap hari .

ketika saya mencintainya , semua keinginan akan mula keluar .

cinta itu seperti gunung , yang sukar untuk dipanjat .

tetapi bila sampai ke puncaknya .

kita dapat melihat pemandangan yang indah .




antara CINTA dan SUKA ^^

Di hadapan orang yang kita cintai , hati kita akan berdegup kencang .

Tapi di depan orang yang kita sukai , hati kita akan gembira.

Di depan orang yang kita cintai , musim sentiasa berbunga bunga .

Di depan orang yang kita sukai , musim itu cuma berangin saja .

Jikalau kita lihat sorot mata orang yang kita cintai , kita akan kaku .

Jikalau kita melihat mata orang yang kita sukai , kita akan tersenyum.

Di depan orang yang kita cintai , lidah susah untuk berkata kata .

Di depan orang yang kita sukai , lidah bebas berkata apa saja .

Di depan orang yang kita cintai , kita menjadi malu .

Di depan orang yang kita sukai , kita akan tunjukkan imej yang sebenarnya .

Bila orang yang kita cintai menangis , kita akan turut menangis .

Bila orang yang kita sukai menangis , kita akan membuat dia gembira .

Perasaan cinta bermula dari kata .Perasaan suka bermula dari telinga .


p/s : Jadi , jikalau kita berhenti menyukai seseorang yang kita sukai dan cintai . Umpama kita membuang telinga kita . Tapi jika kita cuba menutup mata . Cinta berbuah menjadi airmata . Setiap orang akan mengalami ini dalam hidup mereka .


weyh pompan ! 
dah takde laki laen ke kau nak ngorat ?!
macaam haram perangai kau kann !
balakk org jugak nak kebas !
jangan nak tunjuk muke baek sangat laa !
bencii siaak tengok muke kau tadi !
rase macam nak bagi tangan , kaki sume ade laa .
kau sape nak pandang2 aku !
nak usha2 plakk !
 sumpah bengang gilee ngan kau pompan !
sedar diri laa weyhh !
first time aku tau kau nak diee , aku still chill lagi .
nie sampai kau dah usha2 panas , sape tahan !
muke macam goodgood jee .
lu pikir lu bagoss sangat ke pompan !
dah la ketot , tak sedar diri !
bukan nak mengutuk laa , memang kenyataan pown .



F U C K  KHAS UNTUK ANDA !




bersame Cik Biru ♥


27/3/2011 hary ahad , saya dengan izzaty amek Cik Biru dekat Mok .
pastu , bawak Cik Biru jenjalaaaan naek motoo .
sayaa ternampak Ilham Ismail maen bolaaa :)
cairr tengok diee , handsome sangaat *cehh , kembang laah tuu ! GEDIK :)
lepak dengan die skejap , pastu anta moto dekat umahh .
kitorang jalan kaki pegi blakang . *gigih laa jalan kaki
maen tangkap2 gambaa .
nak tengok pic nye ? ushaa laa bawah nie :)
banyak lagi sbenanye , malass laa nak masokkan .


pemilik Cik Biru :)


Fatin Farhana bersame Cik Biru :)


kami bersame Cik Biru :)

thanks KAWAN ! :)



tak sangkee pown kau nak luahkan perasaan kau dekat aku .
baru laa aku tau asal kau buat macam tuu . memacam laah kau cakap tadi .
memangg sedihh siaal cite kau . sampaii aku pown boleh nanges aahh .
Ateen CENGENG gilee kot malam niee .
aku denga citecite kau sebelom nie dari mulot org memang tak puas haty pown laa .
seblom niee memang dah bagi banyaak gile kepercayaan kat kau .
tetibee muncol laak citecite macam niee .
tapii malasss nak simpaan dendam lelaamee . 
memangg dah buaaang laa sume bende tu .
aku tau kau banyak dendam dekat aku and aku tau kau simpaan jeee .
aku pown dah salah anggap selame nie .
memangg aku ingat kau nak kan die tapi dah tersalah anggap .
aku tak lehh tahan dengan tahap JELES aku tuu .
tapi aku tau kau bukannye pompan jenis macam tu
pompan , mestyy laa jeles tengok balak die rapatrapat ngan pompan laenn .
tapi skarang kite dah agak boleh terime laa die macam mane pown .
kau kawan die jugak kaann .  so takleh wat pee laa .
kiteee tak leh nak halang sangat , tak leh nak kongkong sangat . 
and pasal am tuu , yang kau cakap kite turun sebab laki sume tuu .
 memangg ade jugak laa kot tapi sebab die jugak kite naekk . 
die macam bagi support jugak laa mase kite turon tuu .
and skarang baru laa kite naek balekk .
takdee die rasenye kite tak sehappy skarang kot .
and kau bagi tau makcek2 sakai yang sibok jage tepi kaen org tuu .
jage tepi kaeenn sendiri bolehh ?! 
kaenn dah nak londehh lagi mau bisingg ! FUCK OFF !
terburai ke perot die aku couple ?! 
macaaam haram sial makcek2 dekat sini .
mulottt die macaam mintak tangan , kaki .
 kalau boleh nak jee bagi pisauu .
weyh makcek2 denga nie ! 

JANGAN SAMPAI AKU TAK HORMAT KORANG LAGI OKAAY !

B O W L I N G :)



hary nie bersamaan 26/3/2011 hary sabtu .
pertandingan bowling dekat MONTEREZ , SUBANG .
gerak dalam pukol 7 dari SU dengan Izzaty .
theenn , makan dekat mamak .
hantar mak & adeq die dekat uma sedare .
teros gerak MONTEREZ .
dalam perjalanan pegi MONTEREZ , die call .
adeq ipar tersayangg risaukaan sayaa , HAHA pelikk je .
sayaang kau laa weyhh .
sampaai je dekat MONTEREZ , tengok ramai gilee laa org .
ingatkan sikit jee yang maen .
pastu terus pegi daftar , naseb baek name ade kalau taak buang mase je dtg .
dah daftar , amek bajuu . baru laa die sampai .
baju dah laa saiz M , besar gilee bapak ah .
jadi NERD skejap laa , baju masok dalam .
adeyyy , tak leh tahaan laa tengok .
first timee laa buat macam tu , sblom nie tak sangke pown akan buat .
terpaksee la kaan sebab dah besar sangat .
pastu dah rasmi , bace doa sumeee baru laa start maen .
tapi rasenye hary nie macam suweyyyy banyaaak -..- 
bencii jee maen , maen 3 game lak tuu .
first gamee memang sikit gilee nak maty laa .
second bolehh tahan laa jugak .
baruu nak maen third gamee , tetibe sume terpadam .
rupe rupenye takdee api , macaaam siut jaa kan ? -..-
time tu jugak laa takde api , hary nie jugak laa takde api .
semuee dah bisingg daah .
dah lamee sangat takde api , ade yang dah balek duluu laa .
panaass diee tak payah ceritee laa kan .
tunggu lame punyee lame , dah nak balek dah nie .
tetibe lampu sume on baleeek .
memanggg menjerit laa , maeeenn lah game terakhir .
tapi game yang ke-3 tu tak kire .
mase blackout tu , ade cabutan bertuahh .
memangg bertuahh la hary niee , dapat SABUNN .
HAHA , memang tebaekk laa . saya menang SABUN ! :)

hari PERSEKOLAHAN ! :)

telah 3 hari persekolahan bermule setelah seminggu menapak di rumah .
arghhhh , malas nye nak pegi sekolah .
time cuti nak sekolah , time sekolah nak cuti plak .
haihhh , memacam jee Fatin Farhana niee .
tapi best jugaaak laa start sekolah .
pegi sekolah pown blaja sampai rehat .
pastu turon bawah pegi training .
tu yang best nye tu , tak masok kelass .
bagossss kan ? HAHA , *budakjahatnie :P
seminggu lak tu , wohoooooo best gilee siaaaak .
hari hari bawak buku sampai rehat jee .
ringaaaan beg sayaaa , tak payah susah susah bawak bebanyak .
hari isnin lepas waktu THILAGA , free free berdiri dekat luar .
sebab *masok tak bagi salam dekat die .
haihh , aku pown tak paham peraturan ape die gunee .
biarr laaaah , itu yang tebaek buat die .
dah laa time tu dua mase .
memang nak tecabut laa kaki niee .
dudok laa luar tu sampai rehat .
pastu die cakap aku bodoh lakk , haih aku pown tak paham laa ngan diee .
susah betol blaja dengan India niee .
die nak suruh kite pandai tapi die yang bodoh bodoh kan kite -..-